Slotfase levert FC Weesp zege op

Twee late, maar terechte doelpunten hebben FC Weesp zondag knap een zege opgeleverd tegen het doorgaans sterke Blauw Wit Amsterdam: 0-2. Het spel kon wel wat beter, maar was goed genoeg om voor gevaar te kunnen zorgen aan de kant van de roemruchte Amsterdamse tegenstander. FC Weesp was net een stapje beter en kreeg al snel de betere kansen. De goals kwamen pas erg laat. Marcin Kmiecik bleek met twee goals goud waard.

Doelpuntenfeest zaterdag FC Weesp

Even leek het zaterdagelftal van FC Weesp na een forse achterstand toch nog te gaan stunten tegen Eemnes zaterdag. De Weespers speelden slecht, kwamen met 6-0 achter te staan, maar stapten toch met een 6-5 nederlaag van het veld. Met zes doelpunten na een uur voetballen leek FC Weesp verslagen. Het spel was met vlagen waardeloos. Toch rechtte de ploeg de rug. Met 3 goals van Sasja Fransen en 2 treffers van Rang Salih werd het toch nog spannend. FC Weesp kwam echter net tekort.

Zege voor voetbalsters

Met een knappe 2-4 zege op Hooglanderveen hebben de voetbalsters van FC Weesp zondag punten gepakt. De Weespers waren een stuk sterker dan de tegenstander en zorgden al snel voor veel gevaar. Vooral het goede samenspel en het hoge tempo zorgden ervoor dat FC Weesp de tegenstander steeds een stapje voor bleef. De Weespers wonnen door goals van Tess Brunekreef (2x), Naomi Hoffmeister en Rowan de Meij.

Fouten nekken Argus

Vooral door veel fouten hebben de korfballers van Argus zaterdag een forse nederlaag geleden tegen V&V/KCN. De Weespers hadden kansen op meer, maar moesten genoegen nemen met een 20-7 nederlaag tegen de Amsterdammers. Argus kreeg voor rust de beste kansen en pakte ook een voorsprong. Te veel fouten zorgden er echter voor dat de tegenstander snel terug kon komen. Na de rust waren de Amsterdammers wat scherper en vergrootten de voorsprong na de rust al snel.

Afgetekende zege Oberon

Een zege zonder problemen vlak voor het weekend voor de volleybalsters van Oberon. De gedeeld koploper was met 4-0 een stuk sterker dan Spaarnestad. De Weesper vrouwen waren de tegenstander steeds net een stapje voor. Al snel volgde er een voorsprong: met 25-18 en 25-15 stonden de Weespers meteen op 2-0. Daarna pakte de ploeg goed door en werd de zege bekroond met nog twee sets: 25-17 en 25-16. Daardoor houdt Oberon koers aan kop en maakt de ploeg nog alle kans om eerste te worden.

Volleyballers pakken zwaarbevochten zege

Een spannend duel, maar wel alle punten vlak voor het weekend voor de volleyballers van Oberon. De Weespers versloegen VHZ: 4-0. VHZ zorgde voor genoeg problemen aan de kant van de Weespers. De eerste sets waren steeds spannend, maar Oberon won ze wel met 27-25, 26-24 en 25-22. De zege was toen al zeker. Met 25-17 werd ook de laatste set gepakt. Daardoor houdt Oberon koers achter de koploper, al bedraagt de achterstand nog 10 punten.