FC Weesp tweede na zege

FC Weesp dendert maar door. De Weespers boekten zondag wederom een zege, deze keer tegen Roda '23: 1-2. FC Weesp speelde voor rust al snel erg sterk. Met een paar goed opgezette aanvallen konden de Weespers voor gevaar zorgen tegen het stugge Roda '23. Voor rust scoorden Marcin Kmiciek en jeugdspeler Bart Tijnagel. Na rust moest FC Weesp voorkomen dat Roda '23 terugkwam. Keeper Arno Copier redde een paar keer knap.

Doelpuntenfeest voor zaterdag

Een waar doelpuntenfeest zaterdag voor het zaterdagelftal van FC Weesp. ZSGO/WMS scoorde er op los tegen de Weespers, maar FC Weesp had op elke goal een antwoord en won met 8-6. De vele doelpunten maakten het duel leuk voor de toeschouwers. De mensen langs de kant werden elke seconde vermaakt. FC Weesp deed met de vreemdogende zege goede zaken: de Weespers naderden de koploper tot een punt en doen na de kerst nog volop mee.

We Have komt punt tekort

Ondanks erg sterk handbal hebben de handballers van We Have geen punten kunnen pakken tegen Najaden: 26-25. We Have toonde zondag wederom aan dat het een aantal grote stappen heeft gezet het afgelopen jaar. Met volwassen handbal werd de tegenstander steeds onder druk gezet. Ook Najaden speelde sterk. Na de eerste helft stond het 11-13. Na rust was het spelbeeld hetzelfde. Najaden had meer geluk dan de Weespers en won het duel.

Wel zege handbalsters

Vooral door veel goede aanvallen en veel vechtlust hebben de handbalsters van We Have zondag gewonnen van ASV. De Weespers waren met 13-22 te sterk. Voor rust was het duel nog spannend, maar toonde We Have al wel aan beter te spelen dan ASV. Na rust konden de Weespers zonder problemen weglopen. Vooral het harde knokken leverde We Have zondag terecht de zege op.

MHCW pakt volle zege

Met overwegend goed hockey en ook veel kansen heeft MHCW zondag het eerder gestaakte duel tegen Athena gewonnen. De Weespers speelden alleen de tweede helft van het duel en wonnen met 2-3. Het was een wonder dat het lang duurde voordat MHCW ook kon scoren, de Weespers kregen al snel enkele opgelegde kansen. Pas halverwege kon Jordan van Heerden scoren voor de Weespers. Athena kwam nog sterk terug, maar kwam tekort.

Oberon doet goede zaken

De volleybalsters van Oberon hebben zaterdag goede zaken gedaan door punten te pakken tegen Huizen: 1-3. Oberon speelde sterk en mede door het eveneens goede spel van de tegenstander was het duel erg spannend. Oberon startte goed door de eerste set met 22-25 te pakken. De tegenstander kwam met 25-21 terug. Ondanks dat de tegenstander nog goed aanzette won Oberon het duel door de laatste sets met 24-26 en 20-25 te pakken.