Afbeelding

Weesper sport van het weekend

Algemeen

Gehavend Argus komt tekort

Een gehavend Argus heeft zaterdag geen punten kunnen overhouden aan het duel met Asonia. Vooral doordat de Weesper korfballers het zonder 3 meer ervaren krachten moesten doen, stapte de ploeg met een 15-12 nederlaag van het veld. Dat Argus gehavend was, was voor rust amper te merken. De Weespers startten goed en konden voor rust goed tegengas geven. Na de rust zakten de Weespers verder terug en was de tegenstander te sterk.

Volleybalsters zetten reeks voort

Met wederom een zege gaat het goed met de volleybalsters van Oberon. De Weesper volleybalsters boekten zaterdag de derde achtereenvolgende zege door Armixtos met 2-3 aan de kant te zetten. Ondanks het goede resultaat moesten de Weespers vol aan de bak. De tegenstander pakte een voorsprong. Daarna konden de Weespers wat terugdoen met twee gewonnen sets. De zege kwam er vervolgens alsnog. Oberon pakte met 12-15 de extra set.

Ook zege volleybalheren

Ook de volleybalheren van Oberon konden zaterdag een zege boeken op Armixtos. Ook dat duel werd 2-3 voor de Weespers. Oberon moest even wakker worden en keek al snel tegen een achterstand aan. Daarna nam de Weesper ploeg het spel over. Met twee gewonnen sets kwam Oberon op voorsprong. De tegenstander dwong echter nog een extra set af, maar moest deze met 9-15 aan Oberon laten. De Weespers pakten daardoor de zege.