Afbeelding

Kapsalon Theater in de City of Wesopa

Algemeen

De winkels en kappers zijn weer open. Alleen de cultuursector heeft nog het nakijken. Vanuit de theaterwereld willen ze zich laten horen. Door heel Nederland zullen er kapsalons openen in theaters. Deze ludieke actie, onder de naam Kapsalon Theater, is een initiatief van Diederik Ebbinge en Sanne Wallis de Vries. Ook in Weesp wordt er meegedaan met de actie.

Op woensdag 19 januari opent Theater de City of Wesopa eenmalig de deuren voor Kapsalon Theater. Er zijn verschillende behandelingen die het salon aanbiedt: knippen, bijpunten, stoelmassage en manicure. Tijdens het wachten of tijdens de behandeling zijn er optredens van Freek de Jonge, Alfred van den Heuvel, Rogier Kahlman, de Navertellers en anderen. De entree is gratis en een behandeling reken je persoonlijk af bij degene die jouw heeft geholpen. 

Reserveren voor een van de twee behandelrondes, kan vanaf dinsdag 10.00 uur via info@wesopa.nl. Berichten die voor die tijd binnenkomen worden niet in behandeling genomen. In de reservering moet je aangeven of je reserveert voor 16.00 uur of 17.00 uur en welke behandeling je zou willen. De City of Wesopa laat weten dat ze niet kunnen garanderen dat iedereen aan de beurt komt voor een behandeling. Wel is er voor iedereen koffie, thee en vermaak.

De City of Wesopa laat ook weten: “Kapsalon Theater is heel veilig; zorg dus dat je jouw QR code en een ID-bewijs bij je hebt. Iedereen krijgt een vaste plek op anderhalve meter van de andere klanten en draagt een mondkapje.”

Afbeelding

Mis niks, lees alles!

Wil je ons steunen en al onze artikelen lezen?
Kies hier je abonnement.

Uit de krant