Afbeelding

Kantoorkamers in De Muiderpoort snel gevuld

Algemeen

WEESP - Acht kleinschalige kantoren in Business Centre De Muiderpoort zijn in korte tijd allemaal verhuurd. Bedrijfsmakelaar Van Lonkhuizen wil op een andere etage een volgend businesscentrum inrichten voor kleine ondernemers.

De Muiderpoort ligt aan de Leeuwenveldseweg 5, vlak achter het NS-station. Circa 300 m2 werd verdeeld in acht kantoorkamers, bedoeld voor kleine ondernemers, zoals starters, freelancers en andere zzp'ers.

"Wij zijn in de zomer gestart met de verhuur en het Business Centre is nu geheel verhuurd. Het is een groot succes", zegt Ingrid Kikkert van Van Lonkhuizen.

De bedrijven die zich in het Bussines Centre hebben gevestigd zijn: Davids Advocaten en Drenth Holding uit Amsterdam, Netyce uit Hilversum en Weesp, Hebbes Personeel uit Weesp en de nieuwe bedrijven Bencop, Florin Corporate Finance en High Quality Organics. Eén van de bedrijven heeft twee units gehuurd.

Markt trekt aan
Van Lonkhuizen merkt dat de belangstelling voor bedrijfsruimten in Weesp in het afgelopen half jaar weer wat aantrekt. Het gaat om vraag van bedrijven die naar Weesp willen verhuizen, maar ook om Weesper bedrijven die iets anders nodig hebben en waar elders in Weesp nieuwe ruimte voor kon worden gevonden.

Afbeelding

Mis niks, lees alles!

Wil je ons steunen en al onze artikelen lezen?
Kies hier je abonnement.

Uit de krant