Jagho won in november nog het jeugddebat op het Casparus College.
Jagho won in november nog het jeugddebat op het Casparus College.

DEP wil ontslag eigen commissielid

Algemeen

DEP-fractievoorzitter Samir Rahmouni heeft de Weesper gemeenteraad verzocht om commissielid Redouan Jagho per direct uit zijn functie te ontslaan. De 19-jarige zit namens de Democratische Eenheids Partij in de raadscommissies. Volgens Rahmouni is Jagho onvoldoende toegerust voor de functie.

"Ik ben bang dat er straks voor de DEP iemand in de raadscommissie zit, die er nooit is. Hij heeft ook niet meer gereageerd op mijn telefoontjes", aldus Rahmouni. De commissieleden zijn nog niet lang in functie. De leden werden op 3 januari tijdens een speciale raadsvergadering beëdigd. 

Jagho won in november in aanloop naar de verkiezingen nog het jeugddebat op het Casparus College. De leerlingen vonden tijdens het debat dat de ex-leerling van de school duidelijke taal sprak. Redouan Jagho stond bij de verkiezingen op de vijfde plaats van de kieslijst.

Wie Jagho gaat opvolgen is nog niet bekend. Volgens Rahmouni is hij nog bezig met een aantal kandidaten. De gemeenteraad buigt zich donderdagavond over het ontslag.

Afbeelding

Mis niks, lees alles!

Wil je ons steunen en al onze artikelen lezen?
Kies hier je abonnement.

Uit de krant