De shirts voor de vrijwilligers liggen klaar
De shirts voor de vrijwilligers liggen klaar Foto's: Weespfoto.nl/MATHE SNOEK

Klaar voor de start van WeesperNieuws Extra triatlon

Algemeen

WEESP De voorbereidingen voor de WeesperNieuws Extra Triatlon zijn in volle gang. Niets wordt aan het toeval overgelaten om er morgen een enorme sporthappening van te maken. 

De organisatie is er al maanden druk mee, maar met name vandaag en morgen worden bergen werk verzet. Alles klaar zetten en leggen en checken of alles het doet, daar draait het vandaag allemaal om.
Morgen vindt om 12.00 uur het eerste startschot plaats bij de sluis en om 13.30 uur gaat de trekker voor de tweede keer over. Het eerste startschot is voor de triatleten die de betere tijden gaan halen en het tweede startschot is voor de sportief mindere goden. Er wordt gezwommen in Smal Weesp richting Aquamarin. Daar komen de zwemmers het water uit om op de fiets te springen voor een paar rondjes over bedrijventerrein Noord. Vervolgens wordt de fiets verruild voor de loopschoenen om te finishen op het Grote Plein. Op de website van de triatlon staat alle informatie over het parcours, de afzettingen en noem verder alle relevante informatie op.

Even checken of alles klopt.


Je kunt niet zeggen dat de shirts voor de vrijwilligers geen opvallende kleur hebben.

Meer foto’s zijn te vinden op www.weespfoto.nl.

Afbeelding

Mis niks, lees alles!

Wil je ons steunen en al onze artikelen lezen?
Kies hier je abonnement.

Uit de krant