Buurtkamer Aetsveld gaat zaterdag officieel open.
Buurtkamer Aetsveld gaat zaterdag officieel open. Foto: WeesperNieuws

Buurtkamer Aetsveld gaat zaterdag van slot

Algemeen

WEESP Buurtkamer Aetsveld wordt morgen om 11 uur officieel geopend, nadat deze al een paar maanden heeft warmgedraaid, De openingshandeling wordt verricht door Katinka Hilders, voorzitter van de bestuurscommissie. 

Buurtkamer Aetsveld is na Buurtkamer De Kastanje in Hogeweij en Buurtkamer Weespersluis de derde buurtkamer in Weesp. Een buurtkamer is erop gericht om elkaar te ontmoeten en activiteiten te organiseren. Buurtkamer Aetsveld is gevestigd in het voormalige sportcafé Bar Olympus in sporthal Aetsveld en heeft een eigen ingang in de sporthal. 

In de Buurtkamer kun je meedoen aan activiteiten of deze organiseren en ook is het de plek voor een koffie-inloop, creatieve club, bingo, klaverjas, voor een praatje, of het lezen van de krant. De Buurtkamer wordt georganiseerd door vrijwilligers en is een samenkomplek voor en door de buurt.

De opening is niet toevallig op Burendag. Van 11.00 tot 12.00 uur is iedereen welkom voor de officiële opening en van 12.00 tot 16.00 uur gaat de dag verder als SPAR Burendag met muziek, een stekjesmarkt, kleurplatenwedstrijd voor de kinderen, legpuzzels ruilen, sjoelen en spelletjes en uiteraard een kopje koffie of thee of een glaasje fris.

Afbeelding

Mis niks, lees alles!

Wil je ons steunen en al onze artikelen lezen?
Kies hier je abonnement.

Uit de krant