Passie voor muziek? Geef je op voor de Jubal Muziekprijs.
Passie voor muziek? Geef je op voor de Jubal Muziekprijs. Foto: Pexels

Jubal Muziekprijs Jan van Damme

Algemeen

WEESP - Vanwege corona is Weesp twee jaar verstoken geweest van de Muziekprijs voor jongeren, maar dit jaar mag muziekstichting Jubal de wisseltrofee met het bijbehorende geldbedrag weer uitreiken. Kan je muzikale hobby wel een financiële injectie gebruiken? Geef je op!

De stichting Jubal, die de nalatenschap beheert van de oude Weesper muziekverenging Jubal die in 2009 ophield te bestaan, organiseert voor de 3de keer de ‘Jubal Muziekprijs Jan van Damme’ voor jongeren van tien tot en met achttien jaar. Jubal is op zoek naar jongeren die met passie met hun muzikale hobby bezig zijn: of je nu trompet speelt, piano, gitaar of je vindt zingen heel leuk: stuur voor 15 januari 2023 een filmpje van maximaal vijf minuten naar muziekprijs.jubal@gmail.com en laat in dit filmpje zien en vooral ook horen waarom je zo enthousiast met muziek bezig bent.

De finale is op zondagmiddag 5 februari 2023 in de aula van het Vechtstede College in Weesp. De winnaars krijgen een geldbedrag om aan hun muzikale hobby te besteden en een van hen wint de felbegeerde Jubal wisseltrofee. Voor verdere informatie:  stichtingjubal@gmail.com.

Afbeelding

Mis niks, lees alles!

Wil je ons steunen en al onze artikelen lezen?
Kies hier je abonnement.

Uit de krant