Het decor voor de TV serie Brugklas.
Het decor voor de TV serie Brugklas. Foto: Marieke van Veen

Acteurs gezocht op het Vechtstede College

Algemeen

WEESP - Net als vorig jaar zal ook dit jaar het zeer populaire NPO/ZAPP jeugdprogramma ‘Brugklas’ worden opgenomen op het Vechtstede College. De productiemaatschappij van de serie is voor het nieuwe seizoen op zoek naar jongeren tussen de 14 en 17 jaar die een rol willen spelen in de serie (hoofd- en bijrollen). Acteerervaring is niet nodig. Op donderdag 16 maart zal hiervoor een auditie gehouden worden.

De opnames vinden plaats in het weekend en vakanties van juni tot en met november 2023. Ook in de zomervakantie zijn er een aantal draaidagen. Geïnteresseerde leerlingen van 14 tot en met 17 jaar kunnen zich inschrijven via de website van ‘In the picture‘.
Daar kun je een profiel aanmaken en je aanmelden.

Brugklas is de eerste scripted-reality jeugdserie in Nederland, een genre waarbij realistische gebeurtenissen worden nagespeeld en door de personages voorzien van commentaar. Een vaste groep brugklassers wordt gevolgd tijdens het eerste jaar van de middelbare school, waar zij herkenbare brugklasproblemen tegenkomen. Dit seizoen volg je volg je Selma, Bo, Joy, Kim, Ramzi, Nola en Jesse tijdens hun eerste jaar van de middelbare school.

Helaas kunnen leerlingen jonger dan 14 jaar niet meedoen omdat werken onder de 14 jaar niet is toegestaan door de overheid.
De laatste aflevering van het huidige seizoen (ook opgenomen op het Vechtstede) is op vrijdag 31 maart te zien.

Afbeelding

Mis niks, lees alles!

Wil je ons steunen en al onze artikelen lezen?
Kies hier je abonnement.

Uit de krant