De oranjefeesten in Driemond gaan door.
De oranjefeesten in Driemond gaan door. Foto: Pexels

Toch Oranjefeest in Driemond

Algemeen

DRIEMOND - Ook in Driemond hingen de Oranjefeesten aan een zijden draadje. Op het laatste moment zijn er voldoende vrijwilligers gevonden om de plaatselijke Oranjevereniging weer te laten doorstarten met een compleet feestprogramma.

In Driemond stapte, volgens organisator Klaas Rozendaal, begin dit jaar het voltallige bestuur op van de Oranje Vereniging Driemond (OVD). Maar, zegt de bestuurder: “Driemond zou Driemond niet zijn als er geen vrijwilligers zouden opstaan om de kar te gaan trekken. Vol enthousiasme is er een team van acht personen aan de slag gegaan en het resultaat mag er zijn. Er is dus weer een volledig nieuw bestuur opgestaan. De traditie gaat door.” 

Was het feest voorheen op het dorpsplein, vanaf dit jaar start het feest op woensdagavond om 20:00 uur met een Koningsnacht Disco-avond in sport- en activiteitencentrum Matchzo, waar ook het dagprogramma op donderdag 27 april zal zijn. 

Op Koningsdag zijn de activiteiten vanaf 12:00 uur, met op de agenda kinderactiviteiten als schminken, glittertattoos en hair extensions en een springkussen. In de middag is er bingo, oranje vrijmarkt en live muziek, en een tobbebaan en tombola. Alle ingrediënten voor een feestdag, die tot 20:00 uur duurt. Het volledige programma is te vinden op de facebookpagina van de Oranje Vereniging Driemond.

Om 10:30 uur is er een gratis brunch voor Driemonders, georganiseerd door de kookclub De Drie Monden. Hiervoor moet men zich opgeven voor 24 april bij MirjamHagen: kookclubde3monden@outlook.com of 06-24531543.

Afbeelding

Mis niks, lees alles!

Wil je ons steunen en al onze artikelen lezen?
Kies hier je abonnement.

Uit de krant