Wie maakt het culturele leven in Weesp en Driemond mooier?
Wie maakt het culturele leven in Weesp en Driemond mooier? Foto: Pexels

Ding mee naar de Cultuurprijs Weesp/Driemond

Algemeen

WEESP/DRIEMOND - Ken je een persoon of een organisatie die de Cultuurprijs 2023 verdient? Of wil je de Cultuurprijs zelf in de wacht slepen? Meld je dan aan of draag een kandidaat voor! 

Voor de Cultuurprijs komen personen, verenigingen of organisaties in aanmerking die gedurende meerdere jaren een bijdrage hebben geleverd aan het culturele of artistieke leven in Weesp en Driemond. Te denken valt bijvoorbeeld aan muziek-, dans- en toneelverenigingen of aan kunstenaars, musici, fotografen, dichters en schrijvers. Van alles is mogelijk. De prijs wordt tweejaarlijks uitgereikt; in 2021 ging hij naar musicus en dirigent Marco de Jong, in 2019 was het Weesp Chamber Music Festival de winnaar.

Op donderdag 23 november wordt de Cultuurprijs 2023 uitgereikt. De prijs is een bedrag van € 1.500, te besteden aan kunst en cultuur. Nieuw bij deze editie is dat ook Driemond actief bij de Cultuurprijs wordt betrokken, omdat het sinds 2022 officieel binnen het stadsgebied Weesp valt.

Aanmelden kandidaten
Je kunt een kandidaat mét een toelichting aanmelden, per mail of per post. Doe dat wel vóór 31 juli 2023.
Mail: b.weesie@amsterdam.nl o.v.v. Kandidaat Cultuurprijs Weesp/Driemond. Postadres: Brigitte van Dijk-Weesie, beleidsadviseur kunst en cultuur, Nieuwstraat 70a, 1381 BD Weesp. Voor vragen kun je ook telefonisch contact met Brigitte opnemen: 06-11228620.

Afbeelding

Mis niks, lees alles!

Wil je ons steunen en al onze artikelen lezen?
Kies hier je abonnement.

Uit de krant