Afbeelding

Bruidsparen willen graag trouwen in Theetuin

Algemeen

WEESP - Het ja-woord geven in de Theetuin aan de Vecht in Weesp. Steeds meer bruidsparen vragen of dat kan. Daarom wil de Theetuin nu trouwlocatie worden. 

B en W vinden dat een goed idee en willen de Bakkersschans aan de Ossenmarkt, waar de Theetuin ligt, toevoegen aan de lijst van Weesper trouwlocaties. De Theetuin voldoet aan alle voorwaarden die daaraan worden gesteld, maar de gemeenteraad heeft op 19 maart het laatste woord.

Dag van hun leven
De Theetuin met haar theehuis, fraai aangelegde tuin en ligging aan de Vecht is al langer een gewilde plek voor bruidsparen om de dag van hun leven te vieren. Eigenaresse en tuinontwerpster Jacqueline van der Kloet vertelt dat de Theetuin vaak bruidsparen ontvangt voor hun bruidsreportage: "De laatste tijd krijgen we steeds vaker het verzoek of ze hier ook de huwelijksvoltrekking mogen doen. Dat is natuurlijk helemaal romantisch, dus we werken hier graag aan mee."

Kerk
Trouwen kan natuurlijk op het stadhuis, maar de gemeente wijst ook alternatieve trouwlocaties aan. In Weesp zijn dat de Grote Kerk en de Van Houtenkerk en een aantal schepen.

Afbeelding

Mis niks, lees alles!

Wil je ons steunen en al onze artikelen lezen?
Kies hier je abonnement.

Uit de krant