Afbeelding

Weer een straatroof, weer iemand in ziekenhuis

Algemeen

WEESP - Aan de Diemerdijkstraat is vannacht een 54-jarige Weesper beroofd van zijn tas. Maandagavond was er ook al een poging, toen aan de Achtergracht

Vannacht rond 02.55 uur kwam de melding dat een man beroofd was op de Diemerdijkstraat. De man stapte uit zijn auto toen er drie jongens kwamen aangerend. De Weesper rende weg, maar de jongens haalden hem in en duwden hem tegen de grond.

Vervolgens schopten en sloegen ze hem en spoten pepperspray in zijn gezicht. Met zijn tas renden ze weg in de richting van de Amstellandlaan. Agenten brachten het slachtoffer naar een ziekenhuis waar hij werd behandeld aan zijn verwondingen.

Dikke rover
De eerste verdachte is een lichtgetinte man, 20/30 jaar oud en ongeveer 1.80 meter lang. Hij heeft een rond gezicht en was dik. Hij droeg een witte jas. De twee andere verdachten waren ook lichtgetint, tussen de 20 en 30 jaar oud en ongeveer 1.70 meter lang.

Contact
Mensen die getuigen zijn geweest van de straatroof en/of informatie hebben over de verdachten, worden verzocht contact op te nemen met de recherche in Huizen via 0900-8844. Anoniem reageren kan via Meld Misdaad Anoniem, 0800-7000.

Afbeelding

Mis niks, lees alles!

Wil je ons steunen en al onze artikelen lezen?
Kies hier je abonnement.

Uit de krant