Afbeelding

Vrouw beroofd op de Achtergracht

Algemeen

WEESP - Een vrouw is vanavond op de Achtergracht beroofd van haar tas. De politie is op zoek naar getuigen, de beroving moet door omstanders zijn gezien. 

Volgens de politie werd de vrouw rond 18.15 uur ter hoogte van de oude brandweerkazerne beroofd van haar tas. De dader ging er vervolgens rennend vandoor in de richting van het Binnenveer.

Een omstander is nog wel achter de overvaller aangerend, maar raakte hem kwijt. Een andere omstander, een vrouw, wist te vertellen dat de overvaller in een auto was gestapt.

Signalement
De politie heeft een signalement van de overvaller vrijgegeven. Het zou gaan om een man met een donkere huidskleur. Hij was rond de 1,70 meter lang.

Getuige
Ook is de politie op zoek naar de vrouw die heeft gezien hoe de overvaller in een auto stapte en het kenteken noteerde. Die vrouw stond ter hoogte van de kruising van de Achtergracht met de Dr. Schaepmanstraat.

Het gaat om een blanke vrouw van ongeveer 28 jaar oud met bruin haar in een staart. Zij is ongeveer 1.65/1.70 meter lang en droeg een groen-grijze jas met een bontkraag. Verder droeg ze bruine laarzen en had ze oorbellen in. De politie hoopt dat zij meer van de overvaller heeft gezien.

Bellen
De politie roept iedereen op die iets heeft gezien of gehoord zich te melden op 0900-8844.

Afbeelding

Mis niks, lees alles!

Wil je ons steunen en al onze artikelen lezen?
Kies hier je abonnement.

Uit de krant