Afbeelding

Weer een Weespse beroofd op straat

Algemeen

WEESP - Een 20-jarige Weespse is gisteravond van haar telefoon beroofd aan de Plataanlaan. De vrouw kwam van het station en ter hoogte van de Kostverlorenstraat probeerde een jongen haar tas te grijpen. Het is de derde beroving in korte tijd. 

Volgens de politie raakte de vrouw in een worsteling met de overvaller. Hierop wist de overvaller haar telefoon te grijpen en rende weg richting de Kastanjelaan. 

De politie is op zoek naar een jongen die zich rond 19.00 uur verdacht ophield in de omgeving van de Plataanlaan/Kostverlorenstraat of de Kastanjelaan. Het signalement luidt: lengte: 1.65 tot 1.70 mtr. Leeftijd ca. 16-18 jaar. Hij droeg donkere kleding, een grijze capuchon en donkere schoenen.  Iedereen die iets gezien of gehoord heeft wordt verzocht contact op te nemen met de politie via 0900-8844.

Het is de derde beroving op straat in Weesp in korte tijd. Op 15 februari werd een 16-jarig meisje van haar tas beroofd aan de Lageweyselaan. Vrijdagavond werd een vrouw aan de Jan Prinsstraat beroofd

Afbeelding

Mis niks, lees alles!

Wil je ons steunen en al onze artikelen lezen?
Kies hier je abonnement.

Uit de krant