Afbeelding

City verloot vrijkaarten voor George en Eran

Algemeen

WEESP - Vorig jaar stonden George en Eran van Theater RAST ook al in de City of Wesopa. Toen met deel 1 van een voorstelling waarin ze probeerden de wereldvrede op te lossen. Aangezien de situatie in de wereld er sindsdien niet beter op is geworden, integendeel zelfs, komen ze nu met een vervolg. Ook deze nieuwe show is binnenkort in de City te zien. Lezers van het WeesperNieuws maken kans op vrijkaarten.

De oorlog in Syrië laait heviger op dan ooit, het conflict in Israël lijkt onoplosbaar. In deze muzikale conflictkomedie, gemaakt en uitgebracht door Theater RAST, slaan de Syrische Hollander en de Israëlische Nederlander opnieuw de handen ineen om de wereld te redden.

Gratis avond uit
Ze blijven moedig en optimistisch en gaan in de humorvolle voorstelling geen conflict en vooroordeel uit de weg om tot een oplossing te komen. 'George en Eran lossen de wereldvrede op - Deel II' wordt vrijdag 15 januari om 20.30 uur opgevoerd in de City aan de Herengracht. Om het begin van 2016 te vieren, geeft de City vrijkaarten weg. Een gratis avondje uit is voor veel mensen wel welkom na de dure feestdagen.

Mail en win
Kans maken op de vrijkaarten kan door een mail te sturen naar info@wesopa.nl onder vermelding van 'George en Eran'. Onder de inzendingen worden door het theater twee keer twee vrijkaarten verloot.

Wie verzekerd wil zijn van een plaats, kan voor € 15,50 een kaartje kopen via wesopa.nl.

Afbeelding

Mis niks, lees alles!

Wil je ons steunen en al onze artikelen lezen?
Kies hier je abonnement.

Uit de krant