Afbeelding

Karin maakt Weesp lekker voor nieuw seizoen

Algemeen

WEESP - Theaterpand Weesp opent komend weekend het nieuwe theaterseizoen met een previewweekend met gratis workshops en goedgevulde 'voorproeven' met optredens van onder anderen Karin Bloemen en Leon van der Zanden.

Op zaterdag 12 september geven de docenten van theaterschool Zone 1380 een gratis workshop camera-acteren voor jongeren van 12 t/m 15 jaar. Die avond speelt Javier Guzman twee maal voor een uitverkocht Theaterpand.

Zondag 13 september geeft Sara Kroos overdag een gratis workshop improvisatie en krijgen ook de jongere kinderen een workshop theater van een van de docenten.

Voorproeven
Zondagavond om 17.30 uur start de eerste voorproef: met optredens van Karin Bloemen, Leon van der Zanden, Cindy Pieterse en gepresenteerd door Sara Kroos. Ook zijn er vrijkaarten te winnen.

Geen Hans Klok
Om 20.30 uur start de tweede voorproef met dezelfde line-up, maar dan aangevuld door Marjolein Meijers met haar muzikanten en prachtige liedjes. Hans Klok heeft helaas moeten annuleren vanwege zijn tournee in Duitsland, maar Karin Bloemen zal daarom bij beide voorproeven optreden.

Kaartjes kopen
Inschrijven voor de gratis workshops kan door een mail te sturen naar danielle@zone1380.nl. Tickets voor beide voorproeven zijn te verkrijgen via de website www.theaterpandweesp.nl en bij de kassa van boekhandel De Kleine Prins. Het gaat nu al om de laatste kaarten.

Afbeelding

Mis niks, lees alles!

Wil je ons steunen en al onze artikelen lezen?
Kies hier je abonnement.

Uit de krant