Danielle Meijer en Sara Kroos reiken eerste exemplaar uit aan wethouder Eijking (midden.
Danielle Meijer en Sara Kroos reiken eerste exemplaar uit aan wethouder Eijking (midden.

Agenda cultureel Weesp te vinden in één boekje

Algemeen

WEESP - Wat is er het komende jaar te doen op cultureel gebied in Weesp? Wethouder Peter Eijking kreeg vanmiddag van Danielle Meyer en Sara Kroos de eerste Culturele Agenda Weesp uitgereikt.

In het gratis boekje staan alle activiteiten van onder meer het Theaterpand Weesp, de muziekscholen, de bibliotheek, de Van Houtenkerk en andere belangrijke instanties. De enige grote naam die ontbreekt is de City of Wesopa: die staat wel als locatie in de gids, maar de programmering is er niet gedetailleerd in meegenomen. Dit omdat de City besloten heeft een eigen programma te maken vanwege het jubileum. 

Danielle en Sara hebben het initiatief genomen omdat zij vinden dat Weesp er als cultureel geheel sterker van wordt door samen te werken. "We willen allemaal hetzelfde en dat is mooie dingen maken", zo zeggen zij.

Wethouder blij
Wethouder Peter Eijking is blij met het initiatief en hoopt dat dit een start is van een jaarlijkse uitgave. "Het is een fantastisch idee", zo sprak hij trots. 

Nu te krijgen
De Culturele Agenda Weesp wordt vanaf nu verspreid en ligt vanaf vandaag bij de Kleine Prins, het Theaterpand, het stadhuis en de pop-upredactie van het WeesperNieuws. Vanaf donderdag ligt hij echt overal in Weesp. 

Afbeelding

Mis niks, lees alles!

Wil je ons steunen en al onze artikelen lezen?
Kies hier je abonnement.

Uit de krant