Afbeelding

Wie kent Marco's vader?

Algemeen

WEESP - Marco de Vries (45) kreeg eind vorig jaar te horen dat de man die hem heeft grootgebracht niet zijn biologische vader is. Dat hakte er begrijpelijkerwijs behoorlijk in. Minstens zo erg vindt hij het "dat half Driemond het blijkbaar wist, behalve ik". Marco zoekt nu zijn echte vader.

Het was een tante die Marco op de hoogte bracht. "Ik heb natuurlijk meteen aan mijn moeder gevraagd hoe het zit, maar ze kan of wil er vrijwel niet over praten. Ik weet dus maar heel weinig, maar ik denk dat er mensen in Weesp zijn die meer weten. Daarom heb ik op Facebook een oproep geplaatst die al 450 keer is gedeeld. Maar echt nieuwe informatie heeft het me nog niet opgeleverd. Hopelijk kunnen lezers van het WeesperNieuws me helpen?"

Gastarbeider
Wat weet Marco wel? "Mijn moeder, Netty van Arnhem, is opgegroeid in de Burgemeester Bletzstraat in Driemond. Ze werkte bij de Unic in Weesp, tegenwoordig Blokker. Rond 1969/1970 kreeg ze omgang met een gastarbeider van vermoedelijk Frans-Algerijnse afkomst, die als lasser werkte aan de gasleidingen in Weesp. Ik heb begrepen dat deze gastarbeiders verbleven in barakken in de polder achter het benzinestation langs de Provincialeweg."

Lees verder in de digitale editie van het WeesperNieuws

Wie meer weet over de vader van Marco kan mailen naar
redactie@weespernieuws.nl.

Afbeelding

Mis niks, lees alles!

Wil je ons steunen en al onze artikelen lezen?
Kies hier je abonnement.

Uit de krant