Afbeelding

Spookpand wordt knappe opslagruimte

Algemeen

WEESP - Het lang verwaarloosde pand aan de Bloemendalerweg wordt opgeknapt en omgebouwd tot Opslagruimte Weesp. In het najaar is het klaar.

Het goede nieuws komt van Fred van Beek van Van Beek & Settels uit Beverwijk. Zijn bedrijf in verbouw en vastgoed kocht het pand naast handelsonderneming Gebrema, een perceel van 3.875 vierkante meter. Er zal nog de hele zomer aan verbouwd worden. De voortgang is afhankelijk van de beschikbaarheid van de werklieden - en dat hangt weer af van andere projecten van Van Beek en Settels in het land. "We hebben geen haast," zegt Van Beek, "maar in oktober willen we het wel af hebben."

Opslagruimte
De naam Opslagruimte Weesp zegt het meteen: er komen units waar bedrijven en particulieren hun spullen kunnen opslaan. Verzekering, beveiliging en verwarming zijn inbegrepen. Aan de voorzijde komen in elk geval tien kleinere units van 50 vierkante meter, elk met eigen garagedeur. De overige units krijgen via een binnengang toegang. De indeling van deze hal wordt flexibel en laat Van Beek afhangen van de vraag. "We kunnen het aanbieden aan partijen die 500 of 1000 vierkante meter zoeken. Zijn die er niet, dan delen we de hal gewoon op in kleinere units. We lopen dus niet op de markt vooruit, maar bieden aan waar vraag naar is", zo licht hij het beproefde concept van Van Beek en Settels toe. De grootste ruimte in het pand is de etage van 1700 vierkante meter. De verhuur loopt via Van Lonkhuizen en gaat van start als de verbouwing is afgerond.

Dit is het eerste project van Van Beek & Settels in Weesp. De investeerders troffen een flinke puinhoop aan, onder meer het gevolg van brand. Van Beek is ermee bekend dat het pand de laatste jaren voor velen een doorn in het oog is geweest. "We geven het een nette en moderne uitstraling, met zilver en antraciet."

Afbeelding

Mis niks, lees alles!

Wil je ons steunen en al onze artikelen lezen?
Kies hier je abonnement.

Uit de krant