Afbeelding

Onduidelijkheid over afsluitingen, nu alleen tijdens spits

Buurt / wijk

WEESP - De 's-Gravelandseweg, Lage Klompweg en op de kruising van Aetsveld zijn alleen tijdelijk tijdens de ochtendspits afgesloten. Dat zegt de gemeente Weesp en dat is anders dan de provincie Noord-Holland vanochtend meldde.

Er is veel onduidelijkheid ontstaan over het bericht van de provincie Noord-Holland van vanochtend over de afsluitingen rondom Weesp tijdens het werk aan de kruising van Driemond. De provinciale weg gaat vanaf 6 juni tot eind augustus dicht. 

Lees ook:
Wegen afgesloten om overlast te voorkomen

Wethouder Astrid Heijstee over de onduidelijkheid: "We hebben met de provincie afgesproken dat de wegen alleen tijdens de ochtendspits worden afgesloten. Ook komende er de eerste week overal verkeersregelaars, die specifieke bewoners wel mogen doorlaten. Na die eerste week analyseren wij alles en dan nemen we eventueel aanvullende maatregelen."

Voor de duidelijkheid: de Lage Klompweg, de 's-Gravelandseweg en de afsluiting van de afslagen richting het centrum van Weesp op de kruising van Aetsveld zijn dus alleen tijdens de ochtendspits en met verkeersregelaars die alles moeten begeleiden. Dit is op nadrukkelijke wens van de gemeente Weesp. 


Afbeelding

Mis niks, lees alles!

Wil je ons steunen en al onze artikelen lezen?
Kies hier je abonnement.

Uit de krant