Afbeelding
Foto: Brian Elings
Vacaturenieuws

Creatieve kracht gezocht voor de lokale krant

Commerciële bijdrage


Lijkt het jou leuk om je creatieve vaardigheden in te zetten voor de lokale media? Enter Media, uitgever van deze krant en de wekelijkse huis-aan-huiskranten in de Gooi en Vechtstreek, Diemen en Weesp, is op zoek naar een dtp’er/vormgever. Verras jij onze lezers met prachtig vormgegeven kranten en advertenties?

Wij bieden een werkplek waar je ideeën tot leven komen op de pagina’s van onze gewaardeerde kranten. Je bent het aanspreekpunt voor klanten, media-adviseurs en redacteuren over advertenties en artikelen, zowel in de krant als online. Daarnaast overleg je met de drukker over de technische mogelijkheden en zorg je voor een vlekkeloze aanlevering van het materiaal.

We zoeken een teamspeler met een oog voor detail en een hart voor lokale verhalen. Ben je creatief en klaar om je carrière een boost te geven? Dan is dit jouw moment!

Met een marktconform salaris, ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en de kans om te werken in een dynamische omgeving is dit een buitenkans voor de creatieve professional die zijn stempel wil drukken op lokaal nieuws.

Is dit de uitdaging waar je naar op zoek bent? Aarzel dan niet en laat van je horen. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Jolanda de Rijk via (0294) 410333 of je CV en motivatie sturen naar jolanda@entermedia.nl. Wij kijken uit naar je bijdrage aan ons creatieve team!

Afbeelding

Mis niks, lees alles!

Wil je ons steunen en al onze artikelen lezen?
Kies hier je abonnement.

Uit de krant