Afbeelding
BeautyNieuws

De krullenkapper bestaat 1 jaar!

Commerciële bijdrage

KORTENHOEF Welkom bij NEWLOOK by Kim. Een kapsalon waar kwaliteit en beleving centraal staan. Wij nemen ruim de tijd voor jou als klant en geven graag advies. We willen het mooiste van jezelf naar boven halen en dit kan door accenten in de kleur of het kapsel aan te brengen. Wij zijn gespecialiseerd als krullenkapper maar ook voor een goede coupe of kleur ben je bij ons aan het juiste adres. Ga je binnenkort trouwen of heb je een feestje? Ook hiervoor hebben wij diverse trainingen gevolgd voor het maken van de mooiste bruidskapsels en make-up.

Onze klanten komen vanuit Kortenhoef, Weesp, Nederhorst den Berg, Ankeveen, Loosdrecht, ‘s-Graveland, Hilversum, Loenen aan de Vecht, Breukelen, Maarssen, Tienhoven, Maartensdijk, Hollandsche Rading en verder naar onze salon en daar zijn wij heel erg blij mee. Wij zijn met trots geselecteerd Keune Ambassador Salon.

Welke visie hebben wij? 

Samen met jou willen we het beste van jezelf naar boven halen. Door bepaalde accenten aan te brengen in het kapsel kunnen we jouw sterkste punten eruit laten springen: dit kan door middel van kleur en knippen, maar ook zeker de styling is niet onbelangrijk. Wij vinden het ontzettend leuk om te adviseren. Samen gaan we op zoek naar de juiste match tussen coupe en kleur. Dus niet alleen voor krullen, maar ook voor een goede kleur of knipbeurt bent u bij ons aan het juiste adres. 

Feestactie’s

- In januari en februari krijg je 10% korting op een Curly haircut! Door verschillende kniptechnieken toe te passen komen je krullen weer tot leven. Deze techniek zorgt voor meer bundels, minder pluis en mooiere krullen.
- Bij besteding van minimaal € 50,- aan behandelingen ontvang je een goodiebag t.w.v. € 27,40 GRATIS. Let op: op = op.
- Op woensdag ontvangen kinderen in de maanden januari en februari 25% KORTING op het knippen.

Hoe ziet een Curly haircut eruit? 

Allereerst bespreken we je wensen en geven we je een uitgebreid advies over je kapsel. Daarna word je heerlijk gewassen met een shampoo en krijg je een treatment die volledig past bij jouw haar. Tijdens het knippen bepalen we welke technieken geschikt zijn voor jouw haar: dit is afhankelijk van haardikte, type krul en porositeit van je haar. Na het knippen word je gedroogd met de diffuser en geven we je uitgebreid advies voor de verzorging, styling en tips om je haar thuis het beste te kunnen drogen.

Nieuwsgierig geworden? 

Stuur gerust een mail of plan een afspraak.

(06) 81 58 91 98
info@newlookbykim.nl
www.newlookbykim.nl

We ontvangen u graag in onze salon.
Liefs, Kimberley en Rosalie - NEWLOOK by Kim

Afbeelding

Mis niks, lees alles!

Wil je ons steunen en al onze artikelen lezen?
Kies hier je abonnement.

Uit de krant