Afbeelding

Zonnige aftrap Showman's Fair

Cultureel

WEESP - Op het Domijn vindt tot en met Tweede Pinksterdag de Showman's Fair plaats: een rondreizend theatercircus met kunstenaars uit binnen- en buitenland. Vrijdag was de aftrap. Het was een mooie avond. 

Op het terrein staat een enorme eettafel met daaromheen allemaal circustentjes, theatertjes en kleine podia. Overal gebeurt iets anders: van een silent disco en acrobatiek tot korte theatervoorstellingen en een gedichtenwinkel. Voor en na de gezamenlijke maaltijd (niet verplicht) kunnen de optredens worden bezocht. Voor tien euro koop je een entreebewijs voor vier optredens. 



Bij kinderen valt de draaimolen erg in de smaak. De installatie heeft géén houten paarden en of vliegtuigen: wie meedraait wordt uitgedaagd om zelf voor paard of vliegtuig te spelen. 


Het festival is een nieuw avontuur van Terts Brinkhoff (oprichter van Theaterfestival de Parade). Zijn bedrijf/werkplaats is gevestigd op Het Domijn.

Zaterdag en zondag is de Showman's Fair vanaf 13.00 uur, maandag vanaf 11.00 uur. Entree: 3 euro, kinderen tot en met 12 jaar gratis.  

Afbeelding

Mis niks, lees alles!

Wil je ons steunen en al onze artikelen lezen?
Kies hier je abonnement.

Uit de krant