Voorrondes Grote Amsterdam Quiz in 't Sluisje en de Wispe Brouwerij.
Voorrondes Grote Amsterdam Quiz in 't Sluisje en de Wispe Brouwerij. Foto: gemeente Amsterdam

Doe mee met de Grote Amsterdam Quiz

Evenementen

WEESP - Wat is de langste straat van Amsterdam? Wat gaat er op een broodje halfom en wat weet jij van Amsterdamse muzikanten? Als deze vragen een belletje doen rinkelen, dan is de Grote Amsterdam Quiz iets voor jou! Je kunt meedoen in Weesp.

De Grote Amsterdam Quiz bestaat uit voorrondes op ruim 90 locaties in de gemeente Amsterdam, waaronder in Weesp bij sportcafé ’t Sluisje en de Wispe Brouwerij. Die vinden plaats tussen 1 en 15 oktober 2023 (datum verschilt per locatie). 

Je kunt je met je team tot 4 personen gratis aanmelden via amsterdam750.nl/quiz. Per locatie mag het winnende team door naar de finale, die op 27 oktober 2023, de verjaardag van de stad, zal plaatsvinden in H’ART Museum (voormalig Hermitage) en live zal worden uitgezonden op AT5. Hier zijn mooie prijzen te winnen! Daarnaast verdien je uiteraard eeuwige roem als Amsterdam-kenner van het jaar.

Amsterdam 750 jaar

Over ruim 2 jaar bestaat Amsterdam 750 jaar. De komende jaren organiseren wordt deze quiz elk jaar in oktober georganiseerd om toe te leven naar de 750e verjaardag van Amsterdam in 2025. Kijk voor meer informatie op amsterdam750.nl

Afbeelding

Mis niks, lees alles!

Wil je ons steunen en al onze artikelen lezen?
Kies hier je abonnement.

Uit de krant