Varen over de Vecht.
Varen over de Vecht. Foto: André Verheul

Varen op de Vecht voor de jeugd

Maatschappelijk

WEESP - In het kader van het jongerenprogramma Midzomer Mokum wordt er een gratis boottocht georganiseerd op de Vecht voor de jeugd van 10 tot 18 jaar oud uit Weesp en Driemond.

De tocht wordt georganiseerd door Versa Welzijn op donderdag 27 juli om de zomer met elkaar te vieren. Er zal onder begeleiding van ervaren schippers en jongerenwerkers op verschillende boten worden gevaren. Er is plek voor 50 deelnemers. Ook wordt er tijdens het varen ergens aangemeerd om een zomerspel te doen en een ijsje te eten.

Het vertrek is vanaf Ossenmarkt 12 A. Het programma is als volgt: 13.00 uur verzamelen bij het botenverhuur bedrijf,  13.30 uur afvaart,
14.15 uur aanmeren bij een gezellige plek, food & drinks  en 15.00 uur terugvaren naar Weesp. De aankomst staat gepland voor 15.30 uur.

Voor deelname is toestemming nodig van de ouders. Aanmelden kan via Isabelle; telefonisch via 06-26925539 of per mail naar iklerk@versawelzijn.nl of via Azzaddine; telefonisch via 06-22099906 en per mail naar aecharkaoui@versawelzijn.nl

Afbeelding

Mis niks, lees alles!

Wil je ons steunen en al onze artikelen lezen?
Kies hier je abonnement.

Uit de krant