Afbeelding

Nog twee weken inschrijven voor zonnepanelen

Natuur en Milieu

WEESP - Wie nog mee wil doen met de collectieve inkoop van zonnepanelen moet zich voor 23 april melden. Dan sluit de gemeente de regeling.

Met bijna 1000 geïnteresseerden en ruim 450 aanmeldingen is de actie tot nu toe een enorm succes. Door de gezamenlijke inkoop via de gemeente kunnen de prijzen bij de groothandels worden gedrukt. 

Vanuit de gemeente is Cindy Kruidenberg nauw betrokken bij deze duurzaamheidsactie: "Dit initinitiatief moet inwoners, verenigingen en bedrijven aanzetten om zelf initiatief te nemen om aan verduurzaming te doen. Als gemeente hebben wij een voorbeeldfunctie en hebben wij onze ambities op het gebied in de eind vorig jaar vastgestelde nota Duurzaam Weesp vastgesteld. De gemeente neemt maatregelen en initiatieven, maar het is ook aan de bewoners en ondernemers zelf om mee te werken aan een duurzaam Weesp. We vinden het daarom ook fantastisch dat deze actie, die door collectieve inkoop de aanschaf van zonnepanelen voor particulieren heel aantrekkelijk maakt, zo aanslaat."

Meer informatie is te vinden via www.duurzaambouwloket.nl/actieweesp

Afbeelding

Mis niks, lees alles!

Wil je ons steunen en al onze artikelen lezen?
Kies hier je abonnement.

Uit de krant