Afbeelding

Weesper sport van het weekend

Algemeen

Problemen voor gehavend We Have

Vooral doordat de ploeg erg gehavend was en We Have net genoeg spelers had om te starten, hebben de Weesper handballers zondag verloren. Havas was met 30-19 veel beter.Ondanks de forse nederlaag had We Have zeker voor rust nog genoeg kansen op een goed resultaat. Vlak voor rust zorgde Havas voor een ommekeer. Zeker de tweede helft was Havas op alle fronten sneller en beter dan de Weespers. We Have had geen adem meer.

Argus hervat met punt

Argus heeft zaterdag een punt overgehouden aan het eerste veldduel van het jaar. De Weesper korfballers hervatten het korfbaljaar tegen SGV en stapten met 7-7 van het veld. Argus, dat een sterke laatste fase van het zaaljaar kende, kwam ook zaterdag op momenten met sterk korfbal voor de dag. SGV kon echter veel gevaar van de Weespers voorkomen. Het duel was tot de laatste seconde spannend voor zowel Argus als SGV.

Forse nederlaag Oberon

De volleyballers van Oberon hadden geen enkele kans deze week tegen Afas-LEOS. De runner-up was met 4-0 veel te sterk voor de Weesper heren. Oberon moest al vroeg genoegen nemen met de nederlaag en werd vooral weggespeeld door Afas-LEOS. Afas-LEOS was op alle fronten sterker dan de Weespers. Oberon probeerde van alles, maar was kansloos. De setstanden van 25-16, 25-12, 25-19 en 25-18 spraken boekdelen.

Knappe zege volleybalsters

Een sterke zege van de volleybalsters van Oberon op AVV Keistad. De Weespers hadden het zwaar, maar wonnen: 1-3. Oberon en AVV Keistad verdeelden de spannende eerste sets met 27-29 en 28-26. De Weespers kregen veel druk te verduren van de tegenstander, maar toonden zeker de eerste set veel karakter. Na de tweede set leek AVV Keistad verslagen. Oberon pakte daarna de zege door met 18-25 en 20-25 de laatste twee sets te pakken.

Geen problemen The Victory

Zonder maar ook een moment tegen problemen aan te lopen heeft The Victory zaterdag gewonnen van Enjoy&Deploy. De Weespers waren met 6-4 te sterk. Enjoy&Deploy had geen moment echt kans tegen de Weespers. De tegenstander had dan wel twee sterke spelers, maar door goed en aanvallend spel konden de Weespers toch de meeste punten pakken. Door zeges van Dennis Visser (3x), Berry Kruger (2x) en Arjen de Groot werd de achterstand op de koploper wat krapper.

Koploper verschalkt waterpoloërs

Geen enkele kans. De Weesper waterpoloërs hoefden zaterdag tegen nummer één UZSC ook geen zege te verwachten. De koploper was met 11-3 veel te sterk. Dat de tegenstander met kop en schouders boven de rest staat, werd zaterdag wederom bewezen. Triton deed op momenten goed mee, maar toch was er al snel een achterstand. Daar konden 3 treffers van de Weespers geen moment wat aan veranderen.