De Lange Vechtbrug is voor veel Weespers een bijzonder plekje, maar er zijn er veel meer.
De Lange Vechtbrug is voor veel Weespers een bijzonder plekje, maar er zijn er veel meer. Foto: Robin Voorhamm

Wedstrijd: fotografeer of teken een bijzonder plekje in Weesp

Algemeen

WEESP In het kader van de ontwikkeling van de 'Omgevingsvisie Weesp 2050' heeft de gemeente een foto- en tekenwedstrijd opgezet. Weespers worden opgeroepen om een bijzondere plek vast te leggen.

De gemeente is begonnen met het vastleggen van deze toekomstvisie en heeft daarvoor onder andere een enquête uitgeschreven waaraan iedereen kan meedoen. In dit verband zijn er nu twee wedstrijden uitgeschreven: een voor mensen die graag tekenen en een voor Weespers die handiger zijn met een camera of smartphone. In beide wedstrijden worden de deelnemers gevraagd een bijzondere plek in Weesp vast te leggen. 

Voor meer informatie kan eenieder onder andere terecht bij een speciale placemat die deze zomer twee keer bij het WeesperNieuws wordt verspreid. De inzending voor beide wedstrijden kan vóór 31 augustus worden gestuurd naar omgevingsvisie@weesp.nl. Een onafhankelijke jury beslist over de uitslag. De drie beste inzendingen per wedstrijd krijgen een workshop van een professionele fotograaf en een striptekenaar en krijgen aandacht in het WeesperNieuws.

Hier kunt u deelnemen aan de enquête.

Afbeelding

Mis niks, lees alles!

Wil je ons steunen en al onze artikelen lezen?
Kies hier je abonnement.

Uit de krant