Afbeelding
Foto ter ullustratie: Niek Verlaan
Ingezonden

‘Wij hebben totaal geen last van die tv-opnamen’

Algemeen

GroenLinks heeft raadsvragen gesteld over de filmopnames aan de Utrechtseweg. Volgens de partij is er sprake van overlast en is een aantal bewoners zelfs ‘gevlucht’ om hieraan te ontkomen. Lezer Ans Klok herkent zich hier totaal niet in en schreef de volgende ingezonden brief: 

‘Bij deze wil ik reageren wat betreft filmopnames aan de Utrechtseweg. Een paar dagen geleden kwam mij ter ore dat het geen stijl is en o.a. veel overlast geeft. Hier wil ik op reageren, ik ben namelijk een naastwonende buurvrouw, en spreek ook voor de buren aan de andere kant. Alles gaat in goed overleg en corona-proof met de gehele filmploeg. Ik heb er totaal geen last van, en meerdere buren met mij. Er wordt gesuggereerd dat buren hun huis ontvluchten vanwege de drukte, dit is echter pertinent niet waar. Laten we trots zijn op ons Weesp, een stadje met dorps karakter. In Weesp worden wel meer opnames gemaakt, hoe leuk is dat als je het op tv ziet? Wat de opnames betreft, dat is niet iedere dag tot ‘s nachts, totaal 7 keer in 1 maand tijd. Ik heb er beslist geen last van: geen hard geluid of harde muziek, hooguit veel licht maar met rolgordijnen en overgordijnen dicht heb ik er geen last van. De klagers weten niet waar waar ze het over hebben, waar praat je over? Maak eerst eens goed je huiswerk voordat je commentaar geeft. Ik zie deze opnames in coronatijd als een welkome afleiding voor ons allemaal!’

Wilt u hierop reageren of wilt u iets anders delen met de lezers van het WeesperNieuws? Stuur uw bijdrage naar redactie@weespernieuws.nl. De redactie beslist of een ingezonden brief wordt geplaatst.

Afbeelding

Mis niks, lees alles!

Wil je ons steunen en al onze artikelen lezen?
Kies hier je abonnement.

Uit de krant