Afbeelding
Foto: pixabay

Wie nu lid wordt, mag een gratis boek uitkiezen

Algemeen

WEESP Vanwege 30 jaar WeesperNieuws geven we de leden van WeesperNieuws Extra een boek cadeau. De bon hiervoor zit in het nieuwe magazine, maar wie nu nog lid wordt krijgt dit cadeautje ook. 

We vierden onze verjaardag eerder al met een speciale bijlage in de gratis krant. Maar omdat het de Extra-leden zijn die ons helpen de lokale journalistiek in stand te houden, wilden we voor deze lezers graag nog iets extra’s doen. In het meinummer zit een cadeaukaartje voor een gratis boek naar keuze.

Voor wie van koken met lokale producten houdt, is er het kookboek Proef Weesp, leden die geïnteresseerd zijn in de lokale geschiedenis kunnen hun hart ophalen aan Weesp in oorlogstijd en voor mensen die houden van detectives is er Het Rembrandt Complot. Allemaal boeken over Weesp, geschreven door Weespers.

Wie zich nu aanmeld als lid, krijgt het magazine met cadeaukaart eind volgende week bezorgd en mag ook een gratis boek uitkiezen. Een lidmaatschap kost € 5,50 per maand of € 59,- per jaar. Voor dit bedrag krijg je onbeperkt toegang tot alle lokale en regionale Extra-artikelen, een maandelijks magazine en exclusieve aanbiedingen van Weesper ondernemers. 

Afbeelding

Mis niks, lees alles!

Wil je ons steunen en al onze artikelen lezen?
Kies hier je abonnement.

Uit de krant