Aannemer gaat weer in de fout

Illegale dakkapellen op nieuwe woningen Singelstraat

28 apr 2022, 17:10 · leestijd 3 minuten Algemeen
Bij de Singelstraat zijn de bovenste rij dakkapellen en de duidelijk zichtbare units van de warmtepompen volgens de gemeente illegaal gebouwd.
Bij de Singelstraat zijn de bovenste rij dakkapellen en de duidelijk zichtbare units van de warmtepompen volgens de gemeente illegaal gebouwd. Foto: Hans Peijs

Het bouwplan aan de Singelstraat is het meest donkere bouwplan dat de laatste jaren in Weesp is gerealiseerd en er wordt nu weer een nieuw tragisch hoofdstuk toegevoegd: aannemer Van Kooten heeft zich niet gehouden aan de omgevingsvergunning. Binnen twaalf weken moeten onder andere acht dakkapellen voorgoed zijn verwijderd. En dat terwijl de bewoners deze week de sleutels zouden krijgen. 

Aannemer Van Kooten had aan de Singelstraat, een doodlopend zijstraatje van de Achtergracht, jarenlang een vervallen loods die niet meer in gebruik was. Daarnaast zat een lapje grond dat ook van hem was. De aannemer vatte daarom het plan op om hie..

Zo blijf je betrokken. Afbeelding


Nog geen abonnee? Meld je nu aan en krijg toegang tot al het nieuws, alle extra achtergrondverhalen, het Zaterdagportret, de uittips, ons archief en de interessante artikelen uit de regio. Voor slechts € 1,14 per week.