Geoff Collier van FOX Originals
Geoff Collier van FOX Originals Foto: Brian Elings

Fox bestaat 35 jaar en wordt FOX Originals

B2b


WEESP Fox (Productions) bestaat 35 jaar en doet zichzelf een nieuw logo, een nieuwe website en een nieuwe naam cadeau. Het Weesper bedrijf gaat verder als FOX Originals.

FOX is in 1983 opgericht door drie vrienden, waaronder de huidige directeur Geoff Collier. FOX Originals is inmiddels uitgegroeid tot een van de belangrijkste spelers op het gebied van bedrukt kwaliteitstextiel in Europa. 

Unieke designs
"Als ijshockeyer uit Canada speelde ik begin jaren 80 in Amsterdam. Het viel me op dat de T-shirts hier saai waren. Daarom ben ik destijds hier in Amsterdam met Fox begonnen. Bij ons in Canada waren T-shirts een fashionstatement met mooie kleuren, unieke designs en een goede kwaliteit. In de afgelopen 35 jaar zijn we vanuit een kelder aan de Prinsengracht in Amsterdam uitgegroeid tot een Europees speler van formaat op het gebied van bedrukt textiel. Ik ben er trots op dat we inmiddels met zoveel topmensen plezierig samenwerken met nationaal en internationaal gerenommeerde klanten." aldus Geoff Collier. 

FOX Originals heeft de afgelopen periode toegewerkt naar de lancering van een nieuw logo en een nieuwe website: www.fox-originals.com.

Afbeelding

Mis niks, lees alles!

Wil je ons steunen en al onze artikelen lezen?
Kies hier je abonnement.

Uit de krant