Tijd om nieuwe outfits te scoren.
Tijd om nieuwe outfits te scoren. Foto: Aangeleverd

Weespersluis Kinderkledingbeurs Voorjaar 2024

Buurt & Wijk

WEESP - Dag winter, hallo lente; het is weer tijd om nieuwe outfits te scoren. De Weespersluis Kinderkledingbeurs komt eraan, editie ‘Voorjaar 2024

Deze editie staat in het teken van lente/zomer. Dus ben je op zoek naar leuke jurkjes, shirts, korte broeken, sandaaltjes of waterschoenen in de maten 62 t/m 158? Dan ben je op de Weespersluis Kinderkledingbeurs aan het goede adres. Het wordt een gezellige beurs waar voor elk kind wel iets leuks te vinden is. Uiteraard is alle kleding schoon, netjes, heel en op maat gesorteerd. Toegang is gratis.

Het betalen van kledingstukken tijdens de beurs gaat met een Tikkie via een QR code, dus neem een goed werkende smart phone mee!

De organisatie is nog op zoek naar  tafels en kledingrekken die ze kunnen lenen. Voor het uitlenen van spullen of voor andere vragen, e-mail naar: kinderkledingbeursweesp@gmail.com. Volg de kinderkledingbeurs ook op Instagram.

De Weespersluis Kinderkledingbeurs vindt plaats op zaterdag 23 maart van 10.00 – 12.00 uur, en deze keer in een andere, grotere locatie. De beurs wordt nu gehouden in de voormalige kinderopvang Kind & Co, Fort Diemerdamstraat 79.

Afbeelding

Mis niks, lees alles!

Wil je ons steunen en al onze artikelen lezen?
Kies hier je abonnement.

Uit de krant