Bij het Open Domijn hangt altijd een rustige sfeer.
Bij het Open Domijn hangt altijd een rustige sfeer. Foto: WeesperNieuws

Open Domijn is op 20 april en zoekt vrijwilligers

Evenementen

WEESP - Het zogenoemde Open Domijn wordt gehouden op zaterdag 20 april van 12.00 tot 23.00 uur en de organisatie zoekt vrijwilligers uit Weesp die hand- en spandiensten kunnen verrichten tijdens de voorstellingen.

Tijdens Open Domijn dat elk jaar wordt gehouden, kun je werkplaatsen bezoeken, een beeldenroute volgen, genieten van eten en drinken, live muziek en (straat)theater. Het programma is nog niet bekend, maar gaandeweg krijgt dit handen en voeten.

Weespers worden intussen opgeroepen om als vrijwilliger een rol te spelen bij het kunstzinnige evenement. “We kunnen je hulp goed gebruiken op zaterdag 20 april. Het hele terrein staat dan in het teken van beeldende kunst, theater, muziek, literatuur, dans, design, games, films, workshops, natuur, verrassende keukens en bizarre bars. Om dit mogelijk te maken hebben we vrijwilligers nodig die ons helpen bij de entree, bars, kassa etc. Als vrijwilliger krijg je eten en drinken op de dag dat je werkt en een vrijwilligersvergoeding voor bepaalde werkzaamheden”, laat de organisatie weten. Met een mail aan alvaroselius@gmail.com kun je je aanmelden.

Afbeelding

Mis niks, lees alles!

Wil je ons steunen en al onze artikelen lezen?
Kies hier je abonnement.

Uit de krant