Groot onderhoud schansen Weesp
Groot onderhoud schansen Weesp Foto: G.J. Schultz

Informatiemarkt groot onderhoud van de schansen

Natuur en Milieu

WEESP “Welkom in Vestingstad Weesp” staat er op verschillende bordjes in en rond het centrum te lezen. De oude verdedigingswerken Draaierschans, Rooseboomschans en Nieuwe Achtkant maken een belangrijk deel uit van het historische aanzicht van Weesp. Op woensdag 15 februari  is er een informatiemarkt over het groot onderhoud van de schansen. 

De informatiemarkt wordt gehouden in de Van Houtenkerk. Hier kun je kennis nemen van de plannen en ontwerpen voor het groot onderhoud van de Draaierschans, Rooseboomschans en Nieuwe AchtkantOok word je geïnformeerd over het aanpassen van de bestaande doorgang van de vesting (coupure) op de Nieuwe Achtkant en de nieuwe coupure bij de entree Nieuwstad tussen Draaierschans en Rooseboomschans.

Bewoners en belanghebbenden zijn in het verleden betrokken bij het plan voor het groot onderhoud van de schansen en vervolgens heeft de gemeenteraad van Weesp het plan vastgesteld. Hierdoor is er geen gelegenheid meer voor inspraak. Je kunt wel vragen stellen aan het projectteam en reageren op het ontwerp dat er nu ligt. 

Woensdag 15 februari, inlopen tussen 16.00 uur en 20.30 uur
Van Houtenkerk, Oudegracht 69 in Weesp
Aanmelden is niet nodig.


Afbeelding

Mis niks, lees alles!

Wil je ons steunen en al onze artikelen lezen?
Kies hier je abonnement.

Uit de krant