Artikelen in deze editie

WEESP Vorig jaar maart is het nieuwe parkeerbeleid ingegaan. Nu is boven tafel gekomen dat dit nieuwe beleid pas, gedeeltelijk, in december van 2021 in het Gemeenteblad heeft gestaan. Deze fout gaat de gemeente Weesp meer dan 90.000 euro kosten.

Geluidsscherm

Tunnel

VAN DE LEZERS

Huisartsenpraktijk Elise en Vechtrijk fuseren

Imker Gert Admiraal geeft cursus ‘Bijen houden’

Flexibel vrijwilligerswerk is de trend

Klimpark Don Bosco op 3 april in gebruik genomen

Jan: Met Jan Kooper. Stefan: Hoera en leef hoog, gefeliciteerd met dit leven en jouw leven in het bijzonder!

WEESP Verenigingen kunnen zich nu aanmelden voor de verenigingenmarkt die de aftrap vormt van de Weesper Week die van 17 tot en met 23 maart wordt gehouden ter afsluiting van Weesp als zelfstandige stad.

Hawre Rahimi zwaait af

Knutsel een creatieve ode aan Weesp voor jong en oud

Verkiezingen

Ik zie haar graag

WEESP Er zit in een daling in de cijfers van de Weesper coronateststraat.

De kogel is door de kerk: Weesperwerf wordt niet gerealiseerd. Een meerderheid in de gemeenteraad besloot gisteravond na een soms emotionele vergadering niet in te stemmen met de wijziging van het bestemmingsplan.

De Weesper Vereniging krijgt de zegen van de gemeenteraad om op 5 maart in de Grote Kerk een bijeenkomst onder de naam Verkiezingsevenement te houden. Hier wordt alles uit de doeken gedaan over de bestuurscommissie Weesp-Driemond.

Nog een paar weken en dan is Weesp onderdeel van de gemeente Amsterdam. In de rubriek I am Weesp brengen we de gevolgen in kaart. In deze aflevering kijken we naar de bibliotheek en of het inderdaad wel hetzelfde zal blijven voor Weespers nu het onder de OBA valt.

De otter heeft officieel zijn comeback gemaakt, en hoe! Het bekende waterdier is weer helemaal terug. Zo is hij ook al op verschillende plekken in Noord-Holland gesignaleerd, ook vlakbij Weesp.

ZorgStart is het platform voor zij-instromers met interesse in de zorg

ZorgStart is het platform voor zij-instromers met interesse in de zorg

Vanwege coronamaatregelen kan het zijn dat een aantal activiteiten in dit overzicht niet doorgaat. Doe hiervoor eventueel navraag bij de aanbieder.

Dag van de Moedertaal: steeds minder mensen spreken een dialect

Nieuwe tunnel

Vernielingen oud en nieuw

Stadsdeel- regisseur