Artikelen in deze editie

Bestuurs- commissie

Weesp omarmt vluchtelingen uit Oekraïne

VAN DE LEZERS

Samen de helpende handen bij het OuderKindCafé

Winnaars schoolvoetbaltoernooi

Dansen voor vrede in Weesp

45e jubileum Fatsnerran

Onderhoud kademuur

Goed doen in Weespersluis

'Dit is Weesp' op het Museumplein

WEESP Afgelopen week bracht Cees Holtkamp een bezoek aan Fort Ossenmarkt waar de Kreatieve Groep Weesp is gehuisvest. Hij was uitgenodigd bij de kookclub om daar een les advocaat maken te geven.

WEESP Afgelopen zondag heeft speeltuinvereniging Don Bosco het klim- en klauterpark voor de wat oudere kinderen in gebruik genomen.

Praktijk Burggraaff getroffen door corona

Goud voor Mirte en Amina

Lentefeest!

Voorjaarsmarkt in Oversingel

Buurtkamer Aetsveld neemt Bar Olympus in gebruik

WEESP Na al vijf keer te zijn verhuisd, krijgt Theaterschool Zone1380 eindelijk een eigen ruimte voor onbepaalde tijd. Tot voor kort zaten zij in de voormalige Jehova kerk op de Herensingel, maar nu starten zij op de Achtergracht 13 in Weesp.

Het boek Sporen liegen niet van John Pel zeilde vorige maand nieuw de Bestseller Top 60 binnen - op plaats 15 nog wel. Bert Muns geniet in de schaduw van dit succes, hij is de ghostwriter van het boek.

Zaterdag 19 maart heeft schrijver Rindert Kromhout zijn twee nieuwe boeken gepresenteerd in boekwinkel Pezzi Pazzi. Het was de eerste presentatie was die de Weesper schrijver fysiek kon geven sinds de coronapandemie, daarom was het extra feestelijk.

Enorme krapte op de arbeidsmarkt ook te voelen in de regio

Donderdag 7 april