Afbeelding
Foto: WeesperNieuws

Intocht avondvierdaagse

Sport

Update 25 mei 2023,
20.00 uur: De avondvierdaagse zit erop: de stoet met veel muziek en enthousiast zingende kinderen en ouders is feestelijk ontvangen door toeschouwers langs de Fijnvandraatlaan, Nieuwstad en de Herengracht richting FC Weesp. In dit bericht een aantal foto’s waaruit de sfeer goed af te lezen is.
17:30: De stoet voor het defilé vertrekt naar verwachting rond 19:30 van het verzamelpunt op de Fijnvandraatlaan en wordt tussen 20:00 en 20:15 verwacht bij het eindpunt FC Weesp. Onderweg kunnen familie of vrienden natuurlijk al bloemen uitdelen.

WEESP - Het traditionele jaarlijkse wandelfestijn bracht weer een grote mensenmassa op de been. Zo’n 1500 scholieren en een flinke hoeveelheid ouders liepen vier dagen lang 5 of 10 kilometer om hun medaille in ontvangst te mogen nemen.

Het organiserend comité noemde het “een feestje om op maandag voor het eerst door Weespersluis te lopen; een warm onthaal met veel ouders langs de weg en veel huizen met hun vlag uit”. Zeven Weesper scholen waren van de partij: De Jozefschool en De Nieuwe Jozef, de Brede School Kors Breijer, De Triangel, de Van der Muelen-Vastwijkschool, de Brede School Weesperrijk en basisschool Wisperweide.Ook bij de volwassenen zat de stemming er goed in - Foto Sophie Kerssemakers
Zonder muziek geen intocht - Sophie Kerssemakers
Afbeelding

Mis niks, lees alles!

Wil je ons steunen en al onze artikelen lezen?
Kies hier je abonnement.

Uit de krant