De organisatie van het Chris Blüm Jeugdtoernooi voor Onder 8 tot en met Onder 12 is begonnen.
De organisatie van het Chris Blüm Jeugdtoernooi voor Onder 8 tot en met Onder 12 is begonnen. Foto: WeesperNieuws

Chris Blüm Jeugdtoernooi voor Onder 8 tot en met Onder 12

Sport

WEESP - Voetbalvereniging FC Weesp is reeds begonnen met de organisatie van het grote Chris Blüm Jeugdtoernooi voor Onder 8 t/m Onder 12. Het toernooi staat gepland voor zaterdag 8 en zondag 9 juni 2024.

Vanwege de sterke groei van het aantal jeugdleden past het toernooi niet meer op twee dagdelen. FC Weesp heeft daarom ook de zondagochtend erbij moeten betrekken. Het Chris Blümtoernooi bestaat uit drie aparte toernooien: Zaterdagochtend van 9.00 uur tot circa 12.45 uur. Zaterdagmiddag van 13.30 tot circa 17.15 uur en zondagochtend van 9.00 tot circa 12.45 uur. 

Ieder team doet dus een halve dag mee. Hier kun je vinden op welke halve dag jouw team meedoet. Voor elk FC Weesp team wordt zo mogelijk een poule gemaakt van vier gelijkwaardige teams. Ieder team speelt 3 wedstrijden van 25 minuten.

Omdat het een hele klus is voor de club om alle 36 poules gelijkwaardig gevuld te krijgen, willen ze zeker weten dat elk FC Weesp team Onder 8 t/m Onder 12 ook echt meedoet. Als een team echt niet mee kan doen, moet dat voor 19 november worden doorgegeven aan wedstrijdzaken@fcweesp.nl. Vanaf 20 november begint de club met alle voorbereidingen en is afzeggen niet meer mogelijk.

Afbeelding

Mis niks, lees alles!

Wil je ons steunen en al onze artikelen lezen?
Kies hier je abonnement.

Uit de krant