De oversteek van de Provincialeweg levert altijd mooi beeld op.
De oversteek van de Provincialeweg levert altijd mooi beeld op. Foto: WeesperNieuws

Driemond staat zondag 21 april in het teken van de Geinloop

Sport

WEESP - De teller voor de Geinloop staat inmiddels op ruim vierhonderd deelnemers, maar lopers kunnen zich nog altijd aanmelden. Hoe dan ook staat de Geinloop zondag op het programma. Goed te weten voor het geval u die kant op moet: vanaf 12.30 uur sluit de politie de N236 af. 

Het heeft bloed, zweet en tranen gekost, maar de nieuwe organisatie achter de Geinloop heeft het toch mooi voor elkaar gekregen: de 43e Geinloop is een feit. Zondag 21 april staat Driemond in het teken van deze sportieve prestatieloop. De Geinloop kent de afstanden: 5 km (starttijd 13.20 uur), 10 km (starttijd 13.10 uur), 10 Engelse mijl (starttijd 13.00 uur en 8,3 km wandelen (starttijd 13.30 uur). Voor de kinderen van 6 tot en met 12 jaar is er een Kidsrun door het dorp met de afstand van 1500 meter. De starttijd hiervan is 11.30 uur.

Voor alle afstanden zijn er bloemen voor de eerste drie gefinishte dames en heren. Voor de snelste Driemondse dame en heer op de 10 km is er een gratis startbewijs voor de volgende Geinloop. De prijsuitreiking is direct na de eerste drie gefinishte lopers per afstand bij het finishgebied.

Inschrijven voor de Geinloop kan hier. 

Afbeelding

Mis niks, lees alles!

Wil je ons steunen en al onze artikelen lezen?
Kies hier je abonnement.

Uit de krant