Afbeelding

Weesper sport van het weekend

Algemeen

Zure nederlaag voor zaterdag FC Weesp

Een tegengoal vlak voor het slot van de wedstrijd heeft FC Weesp zaterdag een nederlaag gekost. De zaterdagploeg van de Weespers speelde sterk tegen Nita, maar bleef met de 3-2 wel weer puntloos. 

FC Weesp en de tegenstander speelde een erg spannend duel. Vlak na de eerste goal van Nita, kwam het sterke FC Weesp terug door een prachtgoal van Lesley Las van Bennekom. De ex-jeugdspeler van Ajax jaagde een vrije trap hard tegen het net. Na de thee moest FC Weesp wederom een achterstand wegwerken, maar dat deed het met verve. Nadat Sasja Fransen tegen de grond werd gewerkt, benutte Las van Bekkekom de toegekende stafschop. Na de 2-2 zette Nita meer druk en dat werd wat geholpen door de scheidsrechter. De leidsman trok meteen rood voor een speler van FC Weesp na een handsbal. De Weespers konden vervolgens met een ondertal nog goed tegengas geven, maar geen 3-2 voorkomen. 
Weer nederlaag voor Argus
Twee nederlagen deze week voor Argus. Na de nederlaag tegen SGV woensdag verloren de nog puntloze Weesper korfballers zaterdag van ESDO: 15-11.
Waar Argus woensdag geen moment voor echt grote kansen kon zorgen, was het spel tegen ESDO beter. De Weesper korfballers kwamen een stuk beter mee. Probleem was echter dat ESDO eveneens goed speelde. De tegenstander van de Weespers kon een gaatje slaan en pakte daarmee de volle zege.
Afbeelding

Mis niks, lees alles!

Wil je ons steunen en al onze artikelen lezen?
Kies hier je abonnement.

Uit de krant