FC Weesp naar de play-offs

FC Weesp mag met play-offduels gaan proberen te promoveren naar de eerste klasse. De Weespers stelden zondag de deelname zeker door met 2-2 een punt te pakken tegen Roda '23. Zeker voor rust kwam FC Weesp steeds naar voren en leverden de Weesper aanvallen Roda '23 veel gevaar op. Toch maakte FC Weesp ook fouten en dat zorgde ervoor dat de tegenstander op voorsprong kon komen. Buddy Buddenberg maakte daarna de tegentreffer. Na de thee bleef FC Weesp sterk doorvoetballen en waren er al snel weer kansen. De tweede Weesper goal kwam na een benutte strafschop. Wouter Spanjerberg schoot FC Weesp beheerst naar de play-offs. Een tweede strafschop van FC Weesp, even later, werd knap gepakt door de keeper van Roda '23.

Weer nederlaag zaterdagelftal

De zaterdag van FC Weesp heeft ook het laatste duel verloren. De Weespers moesten met 0-2 de meerdere erkennen tegen SVM en kunnen gaan warmlopen voor de play-offs voor klassebehoud. Geheel onverwacht was de nederlaag van FC Weesp geen moment. SVM werd derde en was een paar stappen sterker. FC Weesp probeerde van alles om tegentreffers te voorkomen en kwam op momenten nog goed weg. Toch bleef een stunt van de Weespers achterwege.

Geen problemen handbalsters We Have

Zonder ook maar een moment gevaar te lopen heeft We Have zondag gewonnen van Fulmen/Fidelitas. Zonder al te veel problemen werd het 8-23. De tegenstander speelde onthutsend zwak, waardoor We Have zelfs kansjes tot goals kon promoveren. De Weespers maakten naam met knappe treffers en een snelle opbouw, wat het zwakke duel wat glans gaf. Met de goede treffers speelde We Have een van de betere duels van het jaar.

Zege voor handballers

Vooral door een sterke start van de tweede helft hebben de handballlers van We Have zondag de zege gepakt tegen SDS '99. De Weespers waren met 21-26 te sterk. Met veel spelers van het tweede team was We Have lang zoekende naar vorm, maar pakte voor rust al een 10-11 voorsprong. Een sterke rush na rust leverde al snel een 13-21 voorsprong op. Door fouten van We Have kwam SDS'99 nog terug, maar een ommekeer van de tegenstander bleef achterwege.

Argus zakt weg

Argus staat na zondag laatste. De Weesper korfballers kwamen tegen Ter Leede een punt tekort voor een goed resultaat: 8-9. Ondanks de nederlaag speelde Argus een sterk duel. Met vlagen konden de Weesper korfballers voor gevaar zorgen aan de kant van de beter presterende tegenstander. Ter Leede pakte op karakter toch de punten weg voor de neus van Argus. Door de nederlaag zakt Argus een plaats en staat het, met nog een duel tegoed, een punt achter op de concurrent.