Afbeelding
Foto: Christian Pfeiffer

‘Van de kerk naar de kroeg’, the movie

Algemeen

WEESP Het boek ‘Van de kerk naar de kroeg’ van André Verheul heeft nu ook een korte variant op YouTube. Zeg maar ‘Van de kerk naar de kroeg, the movie.’ Zowel boek als video gaat over de onlangs afgeronde renovatie van de Laurentiuskerk aan de Herengracht.

Het promotiefilmpje voor het boek - want dat is het - bestaat uit een vloeiend in elkaar overlopende compilatie van foto’s die ook in het boek staan, gelardeerd met live beelden van onder andere de schrijver die van de kerk geniet.

Verheul vertelt met zijn kenmerkende warme stem waarom en hoe hij het boek heeft geschreven, welke verhalen er zoal in staan en ook hoe blij hij is dat de Laurentiuskerk behouden is voor Weesp. “Het is echt een boek dat elke Weesper moet lezen, of je nou katholiek bent of niet”, sluit hij af.

Het boek ‘Van de kerk naar de kroeg’ is voor 24,90 te koop bij boekhandel Pezzi Pazzi, de bierwinkel van Wispe en de VVV (Hotel Hart van Weesp) in Weesp, bij boekhandel Los in Bussum en online via www.vandekerknaardekroeg.nl

Hier het filmpje. 


Afbeelding

Mis niks, lees alles!

Wil je ons steunen en al onze artikelen lezen?
Kies hier je abonnement.

Uit de krant