Afbeelding
Foto: WeesperNieuws

Oranjevereniging zoekt mooie feestherinneringen

Algemeen

WEESP Nu er voor het tweede jaar op rij qua volksfeest op Koningsdag weinig kan, is de Oranjevereniging van Weesp extra benieuwd naar de mooiste herinneringen die Weespers hebben aan edities van voorgaande jaren.

Het oranjecomité: 'Vroeger… was alles veel leuker. Tja, dat is iets waar we het het afgelopen jaar wel over eens zijn. Ondanks de inspanningen van de Oranjevereniging Weesp om het feest thuis voor de buis en in huis te vieren, zijn we toch wel heel benieuwd naar jouw/jullie leukste herinnering aan Koningsdag/ Koninginnedag. De oranje gezinsfoto? De lekkerste Oranjesoes? Met een kraan over Weesp kijken? Tokkelen? Op de foto met Willem-Alexander, of de hoge-hakkenrace? Er is zoveel om uit te kiezen'.

De pagina waar alles wordt verzameld, kun je hier vinden. Zo doe je mee: stuur een foto naar 2021@oranjeverenigingweesp.nl, met je naam en het jaar waarin de foto genomen is. Een jury gaat de leukste, meest sprekende foto uitkiezen, en die wordt - buiten eindeloze roem en een vaste plek op onze website - beloond met een nieuwe leuke herinnering.

'Wij maken van alle inzendingen een fantastisch her-belevingsmoment in de vorm van een digitale collage op onze website om te bekijken op Koningsdag en de dagen erna', zo belooft de Oranjevereniging.

Afbeelding

Mis niks, lees alles!

Wil je ons steunen en al onze artikelen lezen?
Kies hier je abonnement.

Uit de krant