Oberon geeft zege weg

WEESP - Ondanks goede kansen hebben de volleybalsters van Oberon vlak voor het weekend dure punten verspeeld tegen concurrent Prima Donna Kaas Huizen. De Weespers moesten genoegen nemen met een 2-3 nederlaag.

Oberon startte erg sterk en leek meteen de toon te zetten. Met goed opgezette aanvallen pakte de ploeg met 25-17 zonder problemen de eerste set. Daarna maakte Oberon meer fouten en gaf de ploeg meer weg. De tegenstander kreeg daardoor alle kans om terug te komen en deed dat dan ook met verve. Met twee keer 19-25 werd de voorsprong van de Weespers overgenomen.

Oberon leek met een 25-20 gewonnen set vervolgens net snel genoeg orde op zaken te stellen. De extra set was vervolgens echter toch weer voor de tegenstander: 12-15.