Afbeelding

Politieberichten: 30 km/u te hard en lastige klant bij het uitgaan

Algemeen

WEESP - Een geschrokken vrouw die dacht dat er werd ingebroken terwijl ze zat te werken, een Oostenrijkse die veel te hard reed en een lastige klant bij Toeters & Bellen. De politie meldt over de afgelopen week de volgende incidenten.

Snelheidscontrole
Bij een snelheidscontrole aan de Leeuwenveldseweg is vorige week een Oostenrijkse vrouw gesnapt die meer dan 30 km/u te hard reed.

De politie constateerde dat de 41-jarige vrouw vrijdagavond om iets voor zeven uur meer dan 100 km/u reed op een stuk waar maar 70 km/u is toegestaan. Omdat de vrouw uit Oostenrijk kwam, moest ze de boete meteen voldoen.

Toch geen inbraak
Een vrouw die vrijdagavond zat over te werken in een kantoor aan de Pampuslaan schrok zich een hoedje toen zij rond negen uur 's avonds gerommel in het pand hoorde.

Ze schakelde meteen de politie in. Die gingen snel ter plaatse om de inbrekers in te rekenen, maar toen de agenten naar binnen snelden troffen ze alleen twee verbaasde werknemers aan. Die vertelden meteen dat zij even naar het bedrijf waren gereden om nog wat spullen in te laden.

Niet naar huis
Een klant van café Toeters & Bellen die van geen stoppen wist is zondagochtend vroeg door agenten naar huis gestuurd. De man zat om 02.50 uur nog op het terras.

Eerder was de klant al moeilijk gaan doen toen het café dicht ging. Vervolgens wist de portier de man de zaak uit te krijgen, maar de klant bleef vervolgens op het terras hangen. De ingeschakelde politie heeft de man uiteindelijk naar huis weten te krijgen.

Afbeelding

Mis niks, lees alles!

Wil je ons steunen en al onze artikelen lezen?
Kies hier je abonnement.

Uit de krant