Afbeelding

Politieberichten: gestolen brommer en gezellig weekend

Algemeen

WEESP - Een gestolen brommer die is teruggevonden aan de 's-Gravelandseweg, een gezellig uitgaansweekend en de gestolen vliegtickets van een Amerikaanse toerist. De politie meldt over de afgelopen week de volgende incidenten:

Gestolen brommer
Een gestolen brommer is teruggevonden aan de 's-Gravelandseweg. Agenten werden op de brommer gewezen door alerte omstanders.

De brommer, een Derbi GPR Nude, bleek eerder in Amsterdam-Zuidoost te zijn gestolen. De politie heeft de tweewieler teruggebracht naar de eigenaar en een onderzoek ingesteld. 

Gezellig weekend
Het weekend in de horeca van Weesp was druk. Toch zijn er bij de politie weinig klachten binnengekomen. Een paar mensen belden over luidruchtige rokers die buiten staan bij café Toeters & Bellen en van hangjongeren aan de Julianastraat. Een 25-jarige man uit Weesp is toegesproken omdat hij zich vervelend gedroeg bij het uitgaan. 

Aan het Mouterspad was een housewarming in de nacht van vrijdag op zaterdag zo luidruchtig dat de politie moest vragen of het wat rustiger mocht. Omwonenden belden rond een uur 's nachts de politie omdat het de spuigaten uitliep in het pas bewoonde huis.

Spullen terug
In Aetsveld zijn spullen gevonden die van een Amerikaanse toerist in Amsterdam waren gestolen. Aan het Meeuwenveld werden vermiste vliegtickets, treinkaartjes en een hoesje van een iPhone gevonden.

Bestolen
Een bejaarde Weespse is in haar huis bestolen door een man die zich voordeed als pakketbezorger.

Meer informatie: www.weespernieuws.nl/lees/25062/bejaarde-thuis-bestolen-van-portemonnee 

 

Afbeelding

Mis niks, lees alles!

Wil je ons steunen en al onze artikelen lezen?
Kies hier je abonnement.

Uit de krant