Marco de Jong dirigeert het jubileumorkest
Marco de Jong dirigeert het jubileumorkest Foto: Brian Elings

Harmonie-orkest met René van Kooten in Singer Laren

Algemeen

WEESP De muzikale duizendpoot uit Weesp, Marco de Jong, is dit weekend dirigent van het jubileumconcert ter ere van 100 jaar Muziekvereniging St. Jan. Het concert vindt plaats in het Singer Museum in Laren.

Op zondag 9 oktober a.s. viert Muziekvereniging St. Jan haar 100-jarig bestaan. Het orkest kent een muzikale leider die in Weesp overbekend is: muziekschooldirecteur en winnaar van de Weesper Cultuurprijs 2021 Marco de Jong. Het jubilerende harmonieorkest, onder  leiding van Marco, brengt een gevarieerd concert in samenwerking met musicalster, zanger & acteur René van Kooten, het kinderkoor van Basisschool St. Jan De Binckhorst en een professionele ritme-sectie. Voeg daarbij de prachtige ambiance van het Singer en dit alles gaat garant staan voor een fantastisch en dynamisch concert!

De oudste muziekvereniging van Laren zal haar veelzijdigheid ten gehore brengen deze middag: Na een spectaculaire opening gaat het harmonieorkest terug in de tijd met prachtige werken uit de tachtiger jaren. Verbinding met de Larense gemeenschap komt tot uiting door de samenwerking met het kinderkoor van basisschool De Binckhorst-St.Jan, dat tevens ruimte krijgt voor een eigen optreden. Hoogtepunt van het concert is het optreden van topartiest René van Kooten, die met een combinatie van liedjes van weleer en hedendaagse pop het publiek zal bekoren!

  • Zondag 9 oktober  2022.
  • Aanvang 15:30 – Singer Laren.
  • Kaarten verkrijgbaar à € 15 via info@stjanlaren.nl
  • Meer informatie te vinden op www.stjanlaren.nl
Afbeelding

Mis niks, lees alles!

Wil je ons steunen en al onze artikelen lezen?
Kies hier je abonnement.

Uit de krant